• Gras
  • Voetmassage
  • Lucht
  • Nagellak
  • Deken

Welkom op de site van Pedicurepraktijk Maaike Laurijssen

maaike
Fijn dat je mijn website bezoekt. Ik vertrouw erop dat je er de antwoorden krijgt waarnaar je op zoek bent. Graag stel ik me even aan je voor!

Ik ben Maaike Laurijssen en het gezicht achter de praktijk. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Vanaf 2004 ben ik werkzaam als “gediplomeerd pedicure”. Daarna heb ik mezelf verder ontwikkeld: Naast mijn aantekening voor “de diabetische voet” ben ik ook opgeleid tot Medisch pedicure.

Als medisch pedicure behandel ik niet alleen “de doorsnee” voet.
Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van de gevoelige en extra aandacht behoevende risicovoeten. Waarom deze extra aandacht nodig is wordt in het filmpje Diabetische voetwijzer erg duidelijk uitgelegd. 

Mensen met diabetes en reuma krijgen in bepaalde gevallen de kosten van een behandeling door een medisch pedicure vergoed. Ik kan je alles vertellen over de voorwaarden.

Doordat ik ingeschreven ben in het Kwaliteitsregister Pedicure (KRP) van Procert, weet je zeker dat ik een medisch pedicure ben die regelmatig scholing volgt. Ook werk ik volgens "de code van de voetverzorging", zodat je zeker weet dat ik op de hoogte ben alle relevante wet- en regelgeving binnen onze branche over bijvoorbeeld hygiëne, milieu etc.

Tot slot ben ik lid van Provoet, de landelijke brancheorganisatie voor alle Pedicures.
Mijn praktijk is op de begane grond aan huis en deze is toegankelijk voor rollator en rolstoelen.

Graag zie ik je terug in mijn praktijk!

Maaike Laurijssen